Terorizarea regretatului Liviu Bota de către Nae & Co.

SECUNDA publică astăzi un DUCUMENT INTERN emis de Gabriela Chelu, directorul Direcției Antifraudă și Control.

Concluziile controalelor ordonate de directorul Chelu asupra activității a doar 30 de unități CEC, din cele peste 1.000, este unul dezastros pentru conducerea băncii de stat!

Rapoartele lui Chelu au fost și sunt folosite de șefii Nae-Popa-Iovu-Huțanu-Onofrei și în interes de grup: uneori pentru protejarea acoliților, alteori, după o schemă comunistă, pentru șantajarea și terorizarea angajaților care refuză să încalce legea la ordinele lor.

Vezi la finalul articolului cazul regretatului Liviu Bota căruia i s-a cerut să mușamalizeze controlul asupra protejatei lui Nae, Mihaela Bran, șefa de la CEC Baia Mare. Bota a refuzat și a fost terorizat de grupul Nae-Popa-Iovu-Huțanu-Onofrei + Chelu până s-a cerut la pensie înainte de termen!

Gabriela Chelu – această “Barbie” Carpatină este directorul Direcției Antifraudă și Control CEC Bank!

Președintele Ghețea, vicepreședinții Popa și Iovu, directorii Nae, Mihai și Huțanu, precum și sindicalista Onofrei sunt vinovați 100% de pierderile băncii de stat și sunt buni de trimis la galeră.

În prezent, în locul lui Radu Ghețea este Bogdan Neacșu, protejatul lui Mugur Isărescu, nemuritorul guvernator BNR care se opune modificării CA al CEC Bank!

Din noianul de RAPORTE și DOCUMENTE care ne-au fost DONATE de regretatul Liviu BOTA, am ales să vă prezentăm unul semnat de Gabriela Chelu:

RAPORT privind activitatea desfășurată de Direcția Antifraudă și Control prin Serviciile teritoriale de control în TRIMESTRUL I 2018, în rezumat.

(Domnilor procurori, puteți găsi RAPORTUL lui Chelu la finalul textului, în format PDF.)

Ghețea era informat de Chelu. La timp!

Mulți șefi de sucursale
sunt manageri neperformanți

Tânăra directoare Gabriela Chelu a tras și câteva concluzii. Iată-le, în sublinierea noastră:

Se contureaza o legatura directa intre rezultatele controlului si calitatea scazuta a portofoliului la aceasta categorie de sucursale. Ponderile foarte mari ale cazurilor cu deficiente (pana la 100%), peste media pe Banca, in activitatea de creditare PJ indica o relatie de tip cauza – efect si impune masuri de monitorizare/verificare mai eficienta de catre conducerile sucursalelor, a modului in care se desfasoara activitatea in acest domeniu.”

Așadar, directorul Chelu spune cât se poate de clar că șefii de unități sunt proști manageri.

Ce NU spune tânăra doamnă Chelu, dar se va deduce din ce vom publica în episodul 17, este faptul că PROTEJAȚII lui Cristian Nae și, implicit ai celor din Conducera CEC Bank prezidată pe atunci de Radu Ghețea și alcătuită din vicepreședinții Popa și Iovu, directorii Nae, Mihai și Huțanu cu sprijinul sindicalista Onofrei, SUNT incompeteți.

Atât de proști manageri sunt Vartolomei de la Timișoara și Bran de la Baia Mare încât sucursalele lor sunt focare de fapte PENALE, fapte comise chiar de… ei!

Fraude pe bandă rulantă!

“Rezultatele controlului au evidentiat ca unitatile cu risc ridicat verificate in primul trimestru, se incadreaza in liniile generale in cadrul Bancii. Apreciem insa ca abordarea unitatilor pe baza de risc in cadrul actiunilor de control, este un mecansim care poate sa contribuie la identificarea eventualelor indicii de frauda si constituie un mijloc de preventie a acestora.

Adică, domnilor din conducerea CEC Bank, se comit FRAUDE și voi NU faceți NIMIC ca să le stopați, le spune printre rânduri tânăra directoare Gabriela Chelu.

Și vorbim aici de numai 30 de unități controlate din 1.000 câte are CEC Bank.

Încălcări grave ale regulamentelor

„Verificarea activitatii salariatilor prin vizualizarea prin sondaj a imaginilor DVR a relevat o serie de incalcari grave a reglementarilor interne, fapt ce a condus la cercetarea disciplinara prealabila si aplicarea de sanctinuni/atentionari in conformitate cu Regulamentul Intern, pentru un numar de 19 salariati.

Directorul Chelu ne spune că în 32 de unități a descoprit 19 salariați care au comis abateri grave.

Și ne mai spune că 14 salariați au luat MITĂ, iar alți 46 de angajați nu și-au evidențiat banii personali, la intrare în bancă.

Nae & Chelu – au mâinile “pătate” cu sângele lui Bota

Uneori, rapoartele lui Chelu
sunt folosite ilegal de șefimea CEC

Dar, oare, la ce sunt bune aceste rapoarte dacă trimestru de trimestru anumiți manageri și angajați din agențiile CEC comit aceleași fapte ilegale? “În reluare” și în cascadă!

Șefimea CEC în frunte cu Neacșu ia măsurile propuse de Chelu? Sau…

Nu cumva grupul Nae-Popa-Iovu-Huțanu-Onofrei se folosesc de aceste rapoarte pentru a-și proteja oamenii din teritoriu și a le arăta acestora că atâta timp cât joacă în echipa lor sunt imuni – pentru că “Zeii” le mușamalizează ilegalitățile?

Sau, în paralel cu protejarea acoliților, șefimea CEC se folosește de rapoartele lui Chelu pentru a-i teroriza pe cei care NU fac ce le ordonă grupul Nae-Popa-Iovu-Huțanu-Onofrei?

Marele Ghețea și pupila Chelu, Frumoasa și Bestia etc.!

Terorizarea lui Bota

Povestea regretatului Liviu Bota ne arată cum grupul Nae-Popa-Iovu-Huțanu-Onofrei l-au terorizat pe fostul ofițer de control chiar prin intermediul unui astfel de raport întocmit de el și care demonstra că șefa din Baia Mare, Mihaela Bran, este coruptă.

Atunci, cu ajutorul directorului Chelu – care în loc să-și apere subalternul l-a trădat – grupul Nae-Popa-Iovu-Huțanu-Onofrei l-a târât pe Liviu Bota într-un simulacru de anchetă internă. O porcărie pe obrazul “Zeilor” CEC, dacă au obraz!

Motivul real al terorizării lui Bota a fost generat de refuzul ofițerului de control de a mușamaliza REZULTATUL unui control INOPINAT efectuat la ORDINUL lui Chelu asupra activității șefei de la Baia Mare, Mihaela BRAN.

Un control cerut expres de președintele Ghețea care aflase de la Chelu că se petrec fapte grave în trezoreria filialei. Chelul primise informația pe circuit special!

Atunci, Ghețea i-a cerut lui Chelu să trimită în control cel mai bun profesionist și să nu “uite” informația într-un sertar.

SECUNDA consideră ciudată decizia președintelui Ghețea de a solicita EXPRES un control la sânge.

Spunem asta, pentru că Ghețea știa că pentru “blonda” Bran “Hărțuitorul” Nae bate drumul Maramureșului pe banii CEC cu aprobarea lui, aproape săptămânal!

Și că la revenirea în București, Nae se întoarce cu două valize pline cu “caltaboș și pălincă” – după modelul pușcăriașului Remeș!

Iar măgăreața a căzut pe “victima colaterală” Liviu Bota!

Controlul a confirmat informația că se petrec fapte grave în parohia Mihaelei Bran, protejata directorului Cristian Nae. Bota a refuzat să mușamalizeze raportul chiar și atunci când i-a cerut-o Gabriela Chelu, directorul său!

Până la urmă, ca să scape din teroarea la care era supus, regretatul Liviu Bota s-a pensionat înainte de termen, la cerere.

Vom reveni asupra acestui caz, cu documente, într-un episod viitor pentru a vă arăta mizeria umană ce face carieră printre “Zeii” CEC Bank!

VA URMA

În episodul 17 vom prezenta tot Raportul lui Chelu pe Trimestrul I al anului 2018.

În cele 27 de pagini veți vedea ce nu s-a mai publicat până acum în presă:

Un Memoriu explicativ privind deficiențele constatate în Trimestrul I 2018 la CEC Bank, fără perdea, verde-n față!

Iar din alte 16 pagini vom afla, prin grafice și tabel, cât de dezastros este managementul CEC Bank și cum e sugrumată banca de stat de ilegalitățile comise de “Zei”.

În episoadele următoare vom publica și alte DOCUMENTE din Arhiva Liviu Bota.

Și vom face o revenire cu iz penal pe un subiect deja dezbătut într-un episod din Saga Armaghedonul CEC. Surprize, surprize pentru DIICOT – special pentru doamna Giorgiana Hosu.

Rezumatul Raportului Chelu, în format PDF:

Download (PDF, 56KB)

Pâna atunci puteți citi în acest context…
Armaghedonul CEC nu există la Antena 3! În schimb, Hellvig, Coldea și Goga&Pintea transmit MESAJE!
Episodul 15, Armaghedonul CEC. O făcătură de AUDIT pentru salvarea binomului Vartolomei & Bogojel!
Epsiodul 14. SECUNDA, în numele regretatului Bota, a oferit ajutorul umanitar solicitat de Onofrei. Așteptăm DONAȚII și din partea șefimii CEC!
Episodul 13. Angajații CEC Timișoara vorbesc liber despre Vartolomei, Bogojel, Ciolocoi, Cionca, Tașcă, Idu, Stănoiu și Sas!
Episodul 12, Armaghedonul CEC. Zi de zi, Onofrei și Zaharia devalizează Fondul Sindicatului CEC!
Episodul 11, Armaghedonul CEC. Lichelismul și lăcomia sindicalistei Onofrei
UPDATE! Liviu Bota a încetat din viață. Episodul 10. Armaghedon CEC: Năucitoarele întrebări adresate lui Nae „Hărțuitorul”
Episodul 9. Pentru Neacșu, Popa și Nae: Scrisoarea lui Bota care a declanșat Armaghedonul CEC!
Episodul 8, Armaghedonul CEC. Debandadă și amenințări la banca de stat aflată sub protectoratul lui Neacșu!
Episodul 7. DOCUMENTE! Mavrodin și Neacșu încalcă legea ca să-i protejeze pe corupții din CEC!
Episodul 6. DOCUMENTE CEC! Incredibila avere dobândită de Lucica Mihaela POPA numai din BANI PUBLICI: 6,8 milioane de lei!
Episodul 5. NESIMȚIRE pe bani publici! Leafă 30.000 de euro pe cap de șef de CEC!
Episodul 4. DOCUMENTE! „Mucoasele” spulberă ingineria financiară a „zeilor” CEC!
Episodul 3. Primarul Popa și afaceristul Dunca sunt implicați în conjurația creditului de 4 milioane de euro de la CEC!
Episodul 2 – Armaghedon CEC! Prin Vartolomei, și Timișoara e cu Nae „Hărțuitorul”
Episodul 1. Armaghedon cu hărțuiri sexuale și corupție, la CEC!
author avatar
Mihai Palsu Jurnalist
Este jurnalist din ‘90. A fost redactorul-sef al Evenimentului Zilei de prânz (Bulina Albastră). Din sept 1994 pana in 2010 a activat la Ziua, iar dupa cativa ani la Puterea a infiitat ziarul online SecundaTV.
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version