Moșie de milioane de euro din bani publici în vreme de Pandemie COVID-19!

BNR permite unui nespecialist în finanțe-bănci, inginerul Cristian Nae, să DEȚINĂ dreptul de a fi director de bancă!

CEC Bank îi permite lui Cristian Nae să fie UNICUL șef peste 5.000 de angajați, dintre cei 6.000, prin intermediul unui Direcții MAMUT – Direcția Administrare Rețea Teritorială (DART), formată din 7 departamente.

Cele 7 departamente și cele peste 1.000 de agenții care compun DART îi oferă lui Nae puterea de a dispune, după bunu-i plac, de cei 5.000 de angajați.

Cristian Nae a instituit TEROAREA în CEC Bank, în complicitate cu directorul general Bogdan Neacșu

Ioana Onofrei, președinta sindicatului CEC și angajată într-unul dintre departamentele din subordinea lui Nae, îi oferă și ea „Hărțuitorului” liniștea de care are nevoie, ca să conducă discreționar cele 1.014 agenții.

Pe lângă susținerea lui Bogdan Neacșu, directorul Nae se bucură de protecția lui Nicolae Cinteză, directorul Direcției de Supraveghere bancară din BNR.

Deși atât la conducerea CEC, cât și la BNR sunt depuse multe plângeri împotriva lui Nae „Hărțuitorul”, unele conținând acuzații penale – după cum singur mărturisește când e beat turtă -, nici Bogdan Neacșu, nici Nicolae Cinteză nu doresc să pună stop ilegalităților comise de directorul DART.

Nicolae Cinteză – BNR refuză să efectueze un control eficient în banca de stat CEC Bank

Este greu de conceput că, după 30 de ani de democrație, un ministru de Finanțe, patronul CEC, NU poate pune stop grupului mafiot care domnește peste banca de stat și fură zilnic din banul public, producând pagube uriașe bugetului consolidat.

De când au fost plantați la conducerea CEC Bank Nae, Popa, Iovu, Ghețea și acum Neacșu, anual, circa 22% de credite sunt NEPERFORMANTE. Foarte rar, CEC face un profit ridicol pentru o bancă, din care neprofesioniștii de la vârf vor să obțină bonusuri substanțiale de sute de mii de euro!

Uneori, pierderile înregistrate de CEC Bank ajung și la cifra astronomică de 800 de milioane de lei (circa 170 milioane de euro), în 2019!

Zilele trecute, Bogdan Neacșu a ținut o ședință cu directorii sucursalelor. A spus răspicat că el îl susține 100% pe Cristian Nae și că va concedia pe oricine mai oferă date SECUNDEI.

Deși prim-vicepreședintele CEC, Lucica Popa, i-a atras atenția că face o declarație nepotrivită, Bogdan Neacșu a continuat să țipe ca un apucat și să amenințe, de parcă ar fi stăpân pe plantație, iar Constituția – o lege moartă!

Și, ca să nu mai existe vreo nedumerire, Neacșu a decretat: „Cine se mai ia de Nae, se ia de mine!”

Pentru această Barbie, pe numele ei Diana Niculae, Nae a înființat în timpul Pandemiei Covid-19 un departament care se suprapune peste un altul existent, dar care nu se află în subordinea sa – creditele pentru IMM-uri! Bogdan Neacșu a fost de acord!

Pașii FEUDEI

Dacă vă întrebați cum de a fost posibil ca în CEC Bank să existe FEUDA lui Nae iar un grup mafiot să conducă banca de stat, iată pașii:

Sub semnătura guvernatorului Mugur Isărescu, BNR a emis o aprobare care îi dă dreptul inginerului Cristian Nae să fie numit director de bancă. Fără să aibă studii de specialitate, Nae „Hărțuitorul” a fost propulsat drept mare director la CEC Bank.

Apoi, cu ajutorul și sub protecția lui Radu Ghețea, inginerul Cristian „Hărțuitorul” Nae a înființat în interiorul băncii de stat propria sa bancă. Cum? Prin dezvoltarea absurdă, într-o adevărată FEUDĂ, a Direcției Administrare Rețea Teritorială (DART).

Astfel, s-a ajuns ca DART, cu maxim două departamente și atribuții pur administrative, să fie o Direcție MAMUT, o bancă luată de Nae „pe  persoană fizică” în interiorul unei bănci de stat!

Cu excepția șefilor din Centrală și a unor departamente subordonate direct celor trei membri ai Comitetului de Direcție (CD), TOȚI angajații CEC Bank implicați în acordarea de credite sunt subordonații lui NAE.

Practic, dintre cei 6.000 de angajați ai CEC, 5.000 sunt în subordinea directorului Nae.

Și pentru a se închide circuitul FEUDEI, 4.500 dintre acești angajați sunt „protejați” de președintele Sindicatului CEC, pensionara Ioana Onofrei, angajata lui Nae într-unul dintre cele 7 departamente care formează DART!

Iar pentru ca FEUDA să funcționeze brici, inginerul Nae și-a format un „guvern” cu 7 „ministere”, care îi sunt subordonate direct.

Dictatura lui Nae

În timp, Cristian „Hărțuitorul” Nae și-a dezvoltat în interiorul băncii de stat un APARAT de REPRESIUNE, CONTROL și DECIZII.

Aflat sub directul său directorat, DART, cu cele 7 divizii, a devenit o FORȚĂ de care trebuie să țină cont toți șefii din Consiliul de Administrație și Comitetul Direcție.

În CEC Bank NIMIC nu se mișcă fără APROBAREA lui Nae!

NU se pot acorda credite dacă Nae zice „pas”. Și, invers: se dau credite atunci când Nae spune „OK”. Și ne referim aici la credite de orice valoare, fie ele „normale” sau MARI.

„Subordonații” lui Nae: Dir. gen. Bogdan Neacșu, prim-vicele Lucica Popa și vicepreședintele Mirela Iovu

NU credeți? Hai să demonstrăm cum funcționează FEUDA lui Nae „Hărțuitorul”.

În primul rând, trebuie să știți că MONOPOLUL CREDITELOR, deținut de Nae, are în spate un grup de tip mafiot în care sunt implicați – pe palierele de PROTECȚIE & COTROL și DECIZII & TEROARE – cinci șefi din CEC Bank:

  • Lucica Miheala Popa – prim-vicepreș. peste credite;
  • Mirela Iovu – vicepreș. peste administrație;
  • Laura Mihai – director Credite Mari;
  • Elena Huțanu – director Resurse Umane;
  • Ioana Onofrei – șefa Sindicatului CEC Bank.

Dar, chiar și așa, FEUDA lui Nae are nevoie de protecția supremă. În interiorul CEC, suportul îi este oferite de Bogdan Neacșu, directorul general al CEC Bank. Iar Nicolae Cinteză, directorul Direcției de Supraveghere, îi oferă protecția necesară în BNR.

Totuși, pentru a funcționa FEUDA, Nae are nevoie și de argați, de șefi-lachei de sucursale și agenții care să asculte orbește de ORDINELE lui. Cine nu face ce ordonă el, este hărțuit/terorizat până părăsește CEC sau se pensionează la cerere, după caz.

Iar dacă vă întrebați cum de niciunul dintre cei 6.000 de angajați nu face public tot ce se întâmplă în CEC Bank, vă ofer un răspuns care circulă prin banca de stat: dacă vor fi concediați, nu îi va mai angaja nicio bancă, din cauză că sunt uzați psihic.

Iar cum această frică nevrotică a celor 6.000 de angajați se coroborează perfect cu acțiunea lui Neacșu de a cumpăra bunăvoința unor produse media prin alocare de publicitate mascată, rezultă imaginea clară a TERORII instaurate de Nae în CEC.

Iată din ce se compune FEUDA lui Nae „Hărțuitorul”:

Destrăbălare pe bani publici

FEUDA lui Nae funcționează pe două paliere: PROTECȚIE & CONTROL și DECIZII & TEROARE:

PROTECȚIE & CONTROL:

  • Oferită de Nae pentru subordonații care îi pun în practică ORDINELE;
  • Oferită lui Nae de către Popa, Iovu, Mihai, Huțanu și Onofrei;
  • Oferită lui Nae de directorul general al CEC, Bogdan Neacșu;
  • Oferită lui Nae de directorul BNR, Nicolae Cinteză;
  • Avantaje în bani și funcții oferite de Nae acoliților săi.

DECIZII & TEROARE:

  • Pentru aprobarea creditelor, este nevoie ca subordonații lui Nae să conceapă contractele. Nae poate accelera sau întârzia acest proces primar;
  • Grupul mafiot deține puterea în Comisia de Etică – concediază pe cine doresc, când doresc!
  • Prin intermediul acestei Comisii de Etică condusă de grupul mafiot, toți subordonații care nu ascultă de ordinele lui Nae sunt TERORIZAȚI până cedează: fie devin lacheii lui Nae, fie pleacă sau se pensioneză la cerere!

Așadar, dacă vreun român eligibil dorește un credit de la CEC Bank – împrumut care are o valore mică și necesită doar aprobarea șefului de Sucursală -, totul se oprește la Nae, care este informat și ia decizia în funcție de cât de „simpatic” îi este clientul.

Dacă creditele sunt mari, atunci Nae colaborează intens cu cel mai mare șpăgar din CEC, directorul de la Credite Mari, doamna Laura Mihai. Nu o spunem noi, o spun vocile din CEC Bank, care doresc să-și păstreze anonimatul.

Și, culmea, în toată acestă morișcă pusă la cale în interiorul CEC prin intermediul FEUDEI lui Nae, directorul Nae NU semnează creditele! O fac lacheii!

VA URMA

Citiți aici SAGA CEC Bank…

Episodul 19, Armaghedonul CEC Bank. DOCUMENT! Neacșu a încasat o Nesimțită Primă de Paști de 10.000 de euro!
Episodul 18, Armaghedonul CEC. Mirela Călugăreanu are o sinecură de 100.000 de euro din bani publici!
Episodul 17, Armaghedonul CEC. Rapoartele lui Chelu: Șefi de filială comit abuzuri în formă continuată!
Episodul 16, Armaghedonul CEC. DOCUMENTE. Rapoartele directorului Chelu de la Antifraudă, bombă cu fitil penal!
Armaghedonul CEC nu există la Antena 3! În schimb, Hellvig, Coldea și Goga&Pintea transmit MESAJE!
Episodul 15, Armaghedonul CEC. O făcătură de AUDIT pentru salvarea binomului Vartolomei & Bogojel!
Epsiodul 14. SECUNDA, în numele regretatului Bota, a oferit ajutorul umanitar solicitat de Onofrei. Așteptăm DONAȚII și din partea șefimii CEC!
Episodul 13. Angajații CEC Timișoara vorbesc liber despre Vartolomei, Bogojel, Ciolocoi, Cionca, Tașcă, Idu, Stănoiu și Sas!
Episodul 12, Armaghedonul CEC. Zi de zi, Onofrei și Zaharia devalizează Fondul Sindicatului CEC!
Episodul 11, Armaghedonul CEC. Lichelismul și lăcomia sindicalistei Onofrei
UPDATE! Liviu Bota a încetat din viață. Episodul 10. Armaghedon CEC: Năucitoarele întrebări adresate lui Nae „Hărțuitorul”
Episodul 9. Pentru Neacșu, Popa și Nae: Scrisoarea lui Bota care a declanșat Armaghedonul CEC!
Episodul 8, Armaghedonul CEC. Debandadă și amenințări la banca de stat aflată sub protectoratul lui Neacșu!
Episodul 7. DOCUMENTE! Mavrodin și Neacșu încalcă legea ca să-i protejeze pe corupții din CEC!
Episodul 6. DOCUMENTE CEC! Incredibila avere dobândită de Lucica Mihaela POPA numai din BANI PUBLICI: 6,8 milioane de lei!
Episodul 5. NESIMȚIRE pe bani publici! Leafă 30.000 de euro pe cap de șef de CEC!
Episodul 4. DOCUMENTE! „Mucoasele” spulberă ingineria financiară a „zeilor” CEC!
Episodul 3. Primarul Popa și afaceristul Dunca sunt implicați în conjurația creditului de 4 milioane de euro de la CEC!
Episodul 2 – Armaghedon CEC! Prin Vartolomei, și Timișoara e cu Nae „Hărțuitorul”
Episodul 1. Armaghedon cu hărțuiri sexuale și corupție, la CEC!
author avatar
Mihai Palsu Jurnalist
Este jurnalist din ‘90. A fost redactorul-sef al Evenimentului Zilei de prânz (Bulina Albastră). Din sept 1994 pana in 2010 a activat la Ziua, iar dupa cativa ani la Puterea a infiitat ziarul online SecundaTV.
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version